Varumärket

The Interior by Wikholmform

Vikten av att skapa en lugn och rofylld atmosfär blir allt mer ett påtagligt behov som ökar världen över. Våra hem håller sakteliga på att förvandlas till privata små retreat och andningshål. Valet av naturliga och långlivade material i våra möbler och inredningsaccessoarer som vi placerar i våra hem spelar en allt viktigare roll för vårt välmående.  Med jordnära färgtoner i kollektionerna, medvetna tidlösa designval, återvunna och naturliga material som åldras och slits vackert med tiden,  bildas ett helhetstänk och en harmoni i  sortimentet som ger känslan av att vara i och leva nära naturen i all sin vackra perfektion.

Varumärket skapades ur en ambition att vara med och bidra till ett mer klimatsmart och långsiktigt tänk när det gäller produktutveckling & produktframtagning.  Tanken med  varumärket är att i möjligaste mån gå mot en produktion där vi producerar småskaligt, nära tillverkaren, närmre kunden och med naturliga, nedbrytbara och återvinningsbara material.  Skapa produkter som är bortom modet och som känns lika fint att ha hemma långt in i framtiden. Med andra ord varaktiga produkter för hemmet. Alltifrån möbler, belysning, hemtextil, träprodukter, ekoglas, keramik &  dofter mm.

Vi är inte riktigt där ännu men det är denna väg vi valt att utforska och utveckla vidare tillsammans med våra leverantörer. Vi värnar om att jobba med dom som är lokala små entreprenörer som besitter gedigen gammal hantverkskunskap eller har som ambition att ta tillvara på material som är återvunnet, och lever i små communities.  Tillsammans vill vi verka för en hållbar produktutveckling i framtiden. Vi föredrar att arbeta med material som bomull, lin, jute, olika odlade träslag, ekoglas & metall. Produkter som har material som går att återvinna på ett eller annat sätt.

Nästa gång du håller i en produkt från The Interior by Wikholmform så är det förmodligen något som är tillverkat av naturliga, odlade, återvunna eller återvinningsbara material.

2023 1 The Interior

Följ oss på

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user the_interior_by_wikholmform.