Varumärket

Reeves Design

Engelsmannen John Reeves är en internationellt erkänd prisbelönt designer vars passion ligger i att arbeta lokalt och regionalt på en interaktiv nivå där design inte bara kommuniceras utan känns.

Genom att göra det har John finslipat en speciell och pragmatisk kompetensbas; resa, bo och arbeta med hantverkarna på vår planet.

Dessa resor skapar inte bara en bättre förståelse för globala resurser utan också vilken relevans en design kan ha för vår globala miljö; skapa och kanske återupptäcka unika band direkt mellan tillverkare, designer och köpare; att ha en hand i var och en av processerna möjliggör en outspädd och “riktig” kanal.

Från produktion till slutanvändare med genuint ansvar och ansvarsskyldighet.

Reeves grundsats att designa inte för trenden utan med livslängd i åtanke, ständigt strävan efter att skapa tidlösa möbler som inte är för kortsiktig avkastning på marknaden. Genom att göra detta har han utvecklat en fokuserad ateljé med starka band till produktion som vårdar ärlig, tyst forskning, vilket säkerställer ett djupare sammanhang och relevans i takt med att portföljen utvecklas.

Hans unika möbler är designade för människor som vill ha något speciellt – från hem till restauranger, hotell eller andra kommersiella projekt.

Wikholm Form har distribution för varumärket i Europa.
Har ni frågor hör av er till oss på info@designbyreeves.com

För produktkatalog, priser och inspiration besök:
www.designbyreeves.com